Veel gestelde vragen

Inschrijving

Op het moment dat je je bij ons aanmeldt, krijgen wij je gegevens binnen en zullen we contact met je opnemen om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bekijken we wat je wensen zijn en of dat overeenkomt met de cursus die we aanbieden. Vervolgens bekijken we gezamenlijk in welke klas je ingedeeld kunt worden.

Onze leraren en leraressen hebben allemaal passie om de Arabische taal te onderwijzen en hebben voldoende ervaring hierin opgedaan. Vandaar dat wij over het algemeen geen verschil willen creëren. Mocht je echt een bepaalde leraar of lerares willen kiezen, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.

Het is geen ramp als je een keer de les niet kunt bijwonen. Als je nooit twee keer per week aanwezig kan zijn, dan mis je waarschijnlijk te veel lessen om de cursus succesvol af te ronden.

Lessen

Voor de broeders en zusters hanteren wij een lesduur van 2 uur.

Voor de kinderen hanteren wij een lesduur van 3 uur. Hierbij is het mogelijk voor de kinderen om 1 of 2 keer per week les te volgen.

Nee, de mannen en vrouwen worden in aparte klassen onderwezen en op verschillende tijdstippen.

Daar kan je bij Al Fasaaha van uitgaan, wij controleren namelijk iedere docent op verschillende punten en bepalen dan of hij of zij geschikt is om les te geven. Eén van de belangrijkste punten is natuurlijk de Arabische taal en daar worden ze dus ook op getest.

Een proefles is zeker mogelijk, neem contact met ons op om te bekijken wanneer dit mogelijk is.

Op verschillende momenten in het jaar maken wij het mogelijk om van start te gaan met je programma. Je dient wel vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je de programma succesvol kan afronden.

Betalingen

Dat is altijd mogelijk, tijdens ons intakegesprek zullen we samen bekijken wat de beste oplossing is.

Ja, dat is mogelijk. Geef ons dit wel van tevoren aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Kids

Kinderen zijn bij Al-Fasaaha welkom vanaf 7 jaar en vallen tot 13 jaar onder de kids programma.

Kinderen hoor je op een andere manier les te geven dan volwassenen en vandaar dat wij onze docenten hierin begeleiden. Daarnaast kunnen onze docenten ook goed omgaan met kinderen en vandaar dat je kinderen bij Al-Fasaaha op de juiste manier onderwezen zullen worden. Ben je daar nog niet van overtuigd? Dan kan je samen met je kind een proefles volgen om te ervaren hoe de les wordt gegeven.

Daar kan je bij Al-Fasaaha van uitgaan, wij controleren namelijk iedere docent op verschillende punten en bepalen dan of hij of zij geschikt is om les te geven. Eén van de belangrijkste punten is natuurlijk de Arabische taal en daar worden ze dus ook op getest.

Een proefles is zeker mogelijk, neem contact met ons op om te bekijken wanneer dit mogelijk is.

Op verschillende momenten in het jaar maken wij het mogelijk om van start te gaan met je cursus. Je dient wel vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je de cursus succesvol kan afronden.

Copyright 2022, All Rights Reserved