Over ons

Al-Fasaaha by Arabia Teaching is een onderwijsinstelling die lesprogramma’s aanbiedt waarmee je op efficiënte wijze de Arabische taal kunt leren. Zoals je hieronder ziet zijn we al aardig op weg en heten wij u van harte welkom!

Focus op de woordenschat

De Arabische taal wordt al jaren onderwezen op verschillende onderwijsinstellingen en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Wij merkte wel op dat de focus op de Arabische woordenschat ontbrak en mede door die reden is Al- Fasaaha opgezet. Veel studenten lopen namelijk hierop vast en raken gedemotiveerd om nog verder door te studeren. Wij focussen ons op het memoriseren van belangrijke basiswoorden en leren onze studenten die op de juiste momenten te gebruiken. Een student heeft hierdoor een stevige basis in de Arabische taal en kan makkelijker doorstuderen.

Een prettige leeromgeving

Naast een juiste plan van aanpak om de Arabische taal te bieden, is een prettige leeromgeving ook een must. Vandaar dat wij onze uiterste best hebben gedaan om aangename leslokalen te creëren. Onze klaslokalen zijn geschikt voor jong en oud, daarnaast hebben we voor een gezellige sfeer gezorgd zodat je je helemaal thuis voelt bij ons. U bent altijd welkom om de sfeer bij ons te proeven!

Copyright 2022, All Rights Reserved