Medina Arabic Course

Deze boekdelen zijn vrijwel bekend bij iedere student die de Arabische taal studeert of heeft gestudeerd! Dit komt omdat de boeken op een zeer efficiënte manier jou de Arabische taal leren. Dit is niet het enige wat deze boeken zo succesvol maakt. Lees hier meer over het succes van deze boeken!

Wat is Medina Arabic Course?

De Medina Arabic Course zijn lesboeken die worden onderwezen aan de studenten van de Islamitische Universiteit in Medina. Dit verklaart de benaming van de titel van deze boekenreeks. De lessen zijn verdeeld onder vier niveaus. Per niveau is er een boek. In totaal heeft Arabic Course Medina dus vier boeken.

Medina Arabic Course deel 1

Medina Arabic Course deel 1 is bedoeld studenten die het lezen en schrijven al onder de knie hebben en zich graag verder willen verdiepen in de grote zee van de Arabische taal . Op een laagdrempelige wijze wordt er kennis gemaakt met het lezen van teksten. Deze zijn bedoeld om jou van een vliegende start te voorzien. Je leert interessante basiswoorden, die je dagelijks kunt gebruiken. Hiernaast leer je ook eenvoudige grammaticaregels. Dit allemaal zal gedaan worden doormiddel van leuke oefeningen.

Medina Arabic Course deel 2

In deel 1 heb jij je fundering aangelegd voor de Arabische taal. Deel 2 zal zich meer richten op de praktijk. In deel 2 zal je doormiddel van de basiswoorden en de eerste grammaticaregels, je steeds meer focussen op spreekvaardigheid. Dit zal gedaan worden middels lees- en mondelinge oefeningen vanuit Profetische overleveringen en verhalen van de Profeten.

Medina Arabic Course deel 3

Na deel 2 afgerond te hebben, kun je je al redelijk verstaanbaar maken en gesprekken voeren. In deel 3 wordt de focus gelegd op de grammatica van de Arabische taal. Hiernaast is het niveau van de teksten een stuk complexer in vergelijking met de vorige delen. De focus wordt hierbij ook gelegd op tekstbegrip. De teksten zullen onder andere gaan over het leven van de Profeet Mohammed (salla-Allaahoe ‘alayhi wa salam) en zijn metgezellen.

Medina Arabic Course deel 4

Deel 4 is voor studenten die een gevorderd niveau willen bereiken in de Arabische taal. Je zal meer lering trekken uit literaire teksten en uit de geschiedenis van de vier Khaliefen. Zo word je klaargestoomd om je studie Arabisch verder voort te zetten. De wetenschappen van grammatica en morfologie wordt op dit niveau intensiever behandeld.

Waarom Medina Arabic Course?

Wij kunnen goed begrijpen waarom jij je dit afvraagt. Er zijn door de jaren heen namelijk talloze cursussen ontwikkeld. De keuze voor Medina Arabic Course komt voort uit verschillende beweegredenen:

Voor wie is Medina Arabic Course bedoeld?

De cursus is toegankelijk voor een ieder die zich wil verdiepen in de Arabische taal. Wel is hierbij belangrijk dat de studenten bij aanvang van de Medina Arabic Course een basis heeft in het lezen en schrijven van de Arabische taal.
Kan je dat nog niet? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Voor de studenten die graag aan de Medina Arabic Course willen deelnemen, maar niet voldoen aan het bovengenoemde, bieden wij voorafgaand aan de Medina Arabic Course de cursus Al-Qaaida Noorania aan. In deze cursus leer je de basis van het lezen en schrijven van de Arabische taal.

Copyright 2022, All Rights Reserved